به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام و المسلمین عسگر دیرباز رئیس دانشگاه قم در نشست شورای سیاستگذاری مهدویت استان قم که در محل ساختمان جامعه مدرسین برگزار شد، گفت: دانشگاه ها باید در تبیین مهدویت کانون باشند، لذا در این امر هدف را ترویج فرهنگ مهدویت در دانشگاه ها بدانیم و وظیفه ما است که در این زمینه در دانشگاهها فعالیت داشته باشم.
وی در ادامه با بیان نقش بانوان در فرهنگ سازی جامعه، ابراز داشت: بانوان در زمینه آگاهی بخشی جریان مهدویت نقش موثری در جامعه و خانواده دارند، چه بسا شکل گیری جامعه مهدوی از خانواده مهدوی صورت می پذیرد، لذا نیاز است کارگروهی در این زمینه فعال شود.
عضو خبرگان رهبری اضافه کرد: اگر زن و مرد، پایه یک خانواده مهدی یاور را بنا کنند، قطعاً فرزندانی منتظر و مهدوی یاور نیز خواهند داشت که زمینه ساز ظهور می شوند.
حجت الاسلام و المسلمین دیرباز تصریح کرد: مهدویت و اندیشۀ ظهور امام مهدی(عج) بخش مهمی از عقاید اسلامی به حساب میآید که بر اساس بشارتهای پیامبر گرامی اسلام(ص) میان تمام فرقهها و مذاهب اسلامی شکل گرفته است و احادیث مربوط به حضرت مهدی(عج) در بسیاری از کتابهای معروف اهلسنت نیز آمده است و با دقت کافی در این احادیث میبینیم که بین دو مذهب تشیع و تسنن مشترکاتی در زمینه تعالیم مهدویت بین اهل سنت و شیعه وجود دارد.
وی ادامه داد: مسئلۀ مهدویت و عقیده به حضرت مهدی منتظر(عج) در میان مسلمانان اهمیت زیادی دارد. این موضوع اختصاص به شیعه ندارد، بلکه اهلسنت در این موضوع به طور عموم با شیعه موافقت دارند و روایات زیادی که به حد تواتر معنوی میرسد، دربارۀ حضرت مهدی(عج) نقل میکنند.
رئیس دانشگاه قم در پایان خاطر نشان ساخت: با توجه به نیاز مخاطب در زمینه آگاهی بخشی باید به مخاطبان اهل سنت توجه شود لذا باید کارگروهی در این زمینه فعال باشند